Dr. GPS

3 modalități sigure pentru a reduce cheltuielile cu flota auto

Publicat la: 2018-07-05 15:21:53
Administrarea flotei, pentru orice flotă - indiferent dacă este compusă din autoturisme și camioane, mașini de serviciu sau utilaje, nu este ieftină. Cheltuielile flotei pentru întreținere, asigurare și combustibil, pot consuma rapid bugetul și fluxul de numerar al afacerii.

Pentru companiile care se bazează pe vehiculele din flotă, pentru operațiunile de zi cu zi, găsirea unor modalități de reducere a cheltuielilor poate fi dificilă, dar merită efortul. Chiar și companiile mici și mijlocii pot beneficia de reducerea costurilor și de creșterea fluxului de numerar.

Monitorizarea eficientă a temperaturii compartimentului de marfă pe timpul verii

Publicat la: 2018-06-14 14:18:02
Vara este aici, iar vremea însorită aduce cu ea căldura și umiditatea, care pot afecta temperatura remorcilor flotei si a altor compartimente frigorifice. Ca urmare, distribuitorii și flotele de transport încep să simtă căldura cu privire la livrarea în siguranță a bunurilor lor sensibile la temperatură, cum ar fi produsele farmaceutice și produsele alimentare.
Din punctul de vedere al managementului flotei și al asigurării calității, aceasta reprezintă o provocare, deoarece trebuie să poți dovedi că încărcătura este transportată la o temperatură adecvată. La urma urmei, chiar dacă ești doar la câteva grade distanță, poți strica zeci (sau sute) de mii de lei de marfă perisabilă.

Cum te pot ajuta datele colectate de către echipamentul GPS să optimizezi operațiunile flotei

Publicat la: 2018-05-09 10:59:03
Managerii de flote auto, indiferent de domeniul de activitate, caută soluții pentru a eficientiza operațiunile companiei. Lista de responsabilități, în continuă creștere, face dificilă găsirea timpului necesar pentru a identifica noi metode de optimizare a operațiunilor. Aici intervine Fomco GPS, pentru a te ajuta.

Cu ajutorul sistemului de monitorizare prin GPS, ușor de utilizat, poți accesa rapid datele de care ai nevoie pentru a lua decizii informate, aplicabile. 

Cum să îți convingi angajații de beneficiile monitorizării flotei prin GPS

Publicat la: 2018-04-24 11:10:24
Având puterea tehnologiei GPS la îndemână este un avantaj incredibil pentru orice manager de flotă. Cândva o tehnologie utilizată doar la nivel guvernamental, software-ul de monitorizare a flotelor prin GPS este acum un instrument puternic pe care companiile, școlile și instituțiile publice, îl pot utiliza pentru a îmbunătăți semnificativ eficiența flotelor de vehicule și a echipamentelor. De altfel, beneficiile monitorizării prin GPS pentru practic aproape orice tip de flotă de vehicule și echipamente sunt bine stabilite.

Cu toate acestea, nu toată lumea din cadrul companiei tale va fi de acord cu folosirea tehnologiei de monitorizare și localizare prin GPS. 

Top 7 lucruri pe care fiecare manager de flotă ar trebui să le știe

Publicat la: 2018-04-10 13:26:07
Atunci când administrezi o flotă auto, indiferent de dimensiunea acesteia, jobul presupune o multitudine de responsabilități și provocări. Ca și manager de operațiuni, trebuie să găsești modalități de a reduce costurile și riscurile operațiunilor și de a fi mai eficient. Asta înseamnă că există anumite informații pe care ai nevoie să le cunoști (sau să le poți afla rapid). 

1. Unde sunt activele flotei (în orice moment)
La nivelul cel mai de bază, fiecare manager de operațiuni de flotă trebuie să știe locația activelor flotei. Din fericire, urmărirea prin GPS nu se mai aplică doar pentru vehicule. Indiferent dacă este vorba despre un camion care efectuează o livrare, echipamente grele de construcție care se află în teren sau un echipament care este închiriat unei terțe părți, poți urmări locația fiecăruia dintre aceste bunuri în orice moment.