Dr. GPS

Monitorizarea eficientă a temperaturii compartimentului de marfă pe timpul verii

Publicat la: 2018-06-14 14:18:02
Vara este aici, iar vremea însorită aduce cu ea căldura și umiditatea, care pot afecta temperatura remorcilor flotei si a altor compartimente frigorifice. Ca urmare, distribuitorii și flotele de transport încep să simtă căldura cu privire la livrarea în siguranță a bunurilor lor sensibile la temperatură, cum ar fi produsele farmaceutice și produsele alimentare.
Din punctul de vedere al managementului flotei și al asigurării calității, aceasta reprezintă o provocare, deoarece trebuie să poți dovedi că încărcătura este transportată la o temperatură adecvată. La urma urmei, chiar dacă ești doar la câteva grade distanță, poți strica zeci (sau sute) de mii de lei de marfă perisabilă.

Cum te pot ajuta datele colectate de către echipamentul GPS să optimizezi operațiunile flotei

Publicat la: 2018-05-09 10:59:03
Managerii de flote auto, indiferent de domeniul de activitate, caută soluții pentru a eficientiza operațiunile companiei. Lista de responsabilități, în continuă creștere, face dificilă găsirea timpului necesar pentru a identifica noi metode de optimizare a operațiunilor. Aici intervine Fomco GPS, pentru a te ajuta.

Cu ajutorul sistemului de monitorizare prin GPS, ușor de utilizat, poți accesa rapid datele de care ai nevoie pentru a lua decizii informate, aplicabile. 

Cum să îți convingi angajații de beneficiile monitorizării flotei prin GPS

Publicat la: 2018-04-24 11:10:24
Având puterea tehnologiei GPS la îndemână este un avantaj incredibil pentru orice manager de flotă. Cândva o tehnologie utilizată doar la nivel guvernamental, software-ul de monitorizare a flotelor prin GPS este acum un instrument puternic pe care companiile, școlile și instituțiile publice, îl pot utiliza pentru a îmbunătăți semnificativ eficiența flotelor de vehicule și a echipamentelor. De altfel, beneficiile monitorizării prin GPS pentru practic aproape orice tip de flotă de vehicule și echipamente sunt bine stabilite.

Cu toate acestea, nu toată lumea din cadrul companiei tale va fi de acord cu folosirea tehnologiei de monitorizare și localizare prin GPS. 

Top 7 lucruri pe care fiecare manager de flotă ar trebui să le știe

Publicat la: 2018-04-10 13:26:07
Atunci când administrezi o flotă auto, indiferent de dimensiunea acesteia, jobul presupune o multitudine de responsabilități și provocări. Ca și manager de operațiuni, trebuie să găsești modalități de a reduce costurile și riscurile operațiunilor și de a fi mai eficient. Asta înseamnă că există anumite informații pe care ai nevoie să le cunoști (sau să le poți afla rapid). 

1. Unde sunt activele flotei (în orice moment)
La nivelul cel mai de bază, fiecare manager de operațiuni de flotă trebuie să știe locația activelor flotei. Din fericire, urmărirea prin GPS nu se mai aplică doar pentru vehicule. Indiferent dacă este vorba despre un camion care efectuează o livrare, echipamente grele de construcție care se află în teren sau un echipament care este închiriat unei terțe părți, poți urmări locația fiecăruia dintre aceste bunuri în orice moment.

Cum funcționează sistemul de monitorizare prin GPS pentru gestionarea unei flote

Publicat la: 2018-03-27 10:18:54
Beneficiile utilizării unui sistem de urmărire GPS eficient și fiabil pentru gestionarea flotei tale sunt de neegalat. Pe lângă faptul că te ajută să crești productivitatea printr-o eficiență îmbunătățită, un sistem de management al flotelor prin GPS poate, de asemenea, să îți ajute organizația să sporească vizibilitatea și trasabilitatea vehiculelor și a altor bunuri valoroase. De asemenea, te poate ajuta să identifici orice ineficiență sau riscuri și să le adresezi rapid înainte de a deveni probleme majore.

Deci, cum funcționează toate acestea? Și voi putea să folosesc sistemul ușor, fără bătaie de cap?