Care sunt beneficiile monitorizării prin GPS a vehiculelor, în timp real, pentru compania dvs.

Dacă administrați o flotă de vehicule, atunci monitorizarea prin GPS ar trebui să fie un considerent important în gestionarea companiei dvs. Dacă încă nu sunteți convins că firma dvs. are nevoie de această tehnologie, citiți mai jos, pentru a afla care sunt beneficiile monitorizării, în timp real, a flotei dvs.

Precizie în planificare
Abilitatea de a localiza în timp real fiecare vehicul din flota dvs. vă permite să luați decizii în planificările pe care le faceți, foarte precise, bazate pe locația clientului și pe cel mai apropiat vehicul al flotei. Acest lucru va oferi o satisfacție sporită clienților și va elimina orele de așteptare inutile între livrări.

Îmbunătățirea utilizării vehiculelor
Atunci când puteți urmări unde se află fiecare vehicul din flotă, vă permite să determinați care dintre șoferi nu utilizează vehiculul într-o manieră autoizată/corespunzătoare. Urmărirea prin GPS vă permite, de asemenea, să minimizați timpul de mers în gol al vehiculului, prin identificarea șoferilor care și-au finalizat livrările și a celor care nu au făcut acest lucru. Acest lucru vă permite să utilizați mai bine vehiculele de operare, fără să vă bazați pe cuvântul șoferilor.

Îmbunătățirea planificării rutelor
Urmărirea live prin GPS vă permite să monitorizați și să analizați rutele curente ale șoferilor. Această analiză vă permite să planificați rute mai bune, mai economice, pentru a îmbunătăți orarele de programare și de livrare.

Gestionarea activelor
Monitorizarea prin GPS în timp real vă permite să ghidați șoferii care se rătăcesc, mai eficient. Abilitatea de a repera cu precizie locația șoferului, vă asigură că puteți oferi instrucțiuni detaliate pentru a vă readuce șoferul pe drumul cel bun. Dacă aveți un vehicul care este furat, veți avea toate instrumentele necesare pentru a localiza vehiculul astfel încât acesta să poată fi recuperat.

Reducerea costurilor de operare
Planificarea slabă a rutelor și utilizarea neautorizată a vehiculelor conduc la un consum considerabil mai mare de carburant, la costuri de întreținere și la plăți suplimentare. Monitorizarea în timp real, prin GPS, vă permite să urmăriți toate vehiculele flotei, făcând ajustări, după cum este necesar, pentru a reduce aceste costuri.

Costuri de asigurare reduse
Indiferent dacă dețineți o flotă de taxiuri, sunteți un transportator sau aveți o firmă de curierat, asigurarea pentru toate vehiculele poate fi scumpă. Unele companii de asigurări au început să ofere reduceri pentru vehiculele de flotă care sunt echipate cu echipament GPS pentru monitorizare în timp real.

Urmărirea prin GPS oferă multe beneficii pentru gestionarea unei flote auto. Dacă sunteți pregătit să obțineți un control mai bun asupra vehiculelor dvs., contactați-ne astăzi.