Dr. GPS

2 moduri importante prin care poți economisi bani cu utilajele tale

Publicat la: 2017-09-19 15:03:03

Sistemele de monitorizare prin GPS s-au dovedit a fi de neprețuit pentru unitățile mobile, prin furnizarea unor caracteristici, precum urmărirea flotei în timp real, optimizarea rutelor și analiza siguranței conducătorilor auto. Cele mai multe companii care folosesc sistemele de monitorizare prin GPS, raportează o rentabilitate rapidă a investiției în astfel de echipamente. 

Sistemele GPS sunt, de asemenea, instrumente extrem de valoroase pentru companiile de construcții care folosesc echipamente scumpe și dispun de active valoroase în domeniu. Urmărirea diverselor bunuri în locații multiple (cu cerințe diferite și termene stricte) necesită o planificare atentă și strategii pe termen lung.
 

7 sfaturi pentru a-ți împiedica șoferii să utilizeze frâna în exces

Publicat la: 2017-09-12 16:34:21
Frânarea în exces este o problemă serioasă pentru multe flote de vehicule. Nu doar contribuie la uzura excesivă a vehiculelor din flotă, dar servește și ca indicator al comportamentului periculos la volan, lucru care poate costa vieți.

Întrebarea e, ”cum să îți impiedici șoferii să renunțe la frânarea excesivă”? Ar fi puțin impractic să stai în cabină cu fiecare șofer, să le spui cum să conducă. Dar, dacă urmezi câteva sfaturi simple, nu va trebui să recurgi la astfel de extreme:

4 semne că firma ta are nevoie de un sistem de management al flotei auto

Publicat la: 2017-09-05 16:14:07
Nu toate companiile care au o flotă auto, au nevoie de un sistem specializat de administrare și  monitorizare a acesteia. Unele flote dispun de resurse interne pentru a-şi administra eficient nevoile, altele nu obțin suficiente beneficii dintr-un sistem de monitorizare, care să justifice cheltuiala. 

Totuşi, există foarte multe alte companii care au nevoie de ajutor, pentru a maximiza eficiența flotei, siguranţa acesteia şi profitul. Aceste flote pierd bani zilnic din cauza ineficienţei şi a altor probleme. Partea cea mai rea? Multe dintre aceste companii nici nu ştiu că au nevoie de ajutor – să nu mai vorbim de câţi bani ar economisi dacă ar folosi un sistem de management al flotei de autovehicule. 
 

Monitorizare GPS pentru firmele de închirieri auto: avantaj competitiv

Publicat la: 2017-08-29 15:28:51
Dacă ești proprietarul sau administratorul unei afaceri de închiriere mașini și îți dorești să ai un avantaj competitiv, să ieși în evidență, ai nevoie de un sistem de monitorizare prin GPS. Această soluție va face ca afacerea ta să se deosebească de restul, și de asemenea, te va ajuta să economisești. 

Ce este monitorizarea GPS și de ce ai nevoie de ea pentru mașinile pe care le închiriezi? Prin monitorizare GPS poți urmări, în timp real, mașinile și poți verifica traseele lor. Prin monitorizare GPS ai o perspectivă exactă asupra fiecărei mașini, precum și date exacte despre poziția acestora și modul în care sunt folosite. Societățile care utilizează sisteme de monitorizare GPS economisesc anual sume de bani. 
 

Monitorizare GPS: reduci costurile și crești productivitatea [INFOGRAFIC]

Publicat la: 2017-08-22 11:21:12
Dacă firma ta se bazează pe o forța de muncă mobilă, formată din șoferi și o flotă de vehicule, este crucial să ai rapoarte instante, cât mai detaliate, pentru a avea o activitate eficientă, maximizându-ți astfel avantajul competitiv. Cu ajutorul sistemelor de monitorizare, preiei controlul asupra siguranței flotei tale, reduci riscurile și îmbunătățești performanța generală a companiei. Pe lângă faptul că vei reduce riscurile de accidente și amenzi, vei reduce și valoarea primelor de asigurare.

Iată 5 moduri prin care poți reduce costurile afacerii tale cu ajutorul monitorizării prin GPS: