Dr. GPS

Redu costurile cu ajutorul întreținerii preventive

Publicat la: 2017-10-24 09:45:03
Managementul flotei este o afacere exigentă, care necesită o atenție sporită nu doar pentru clienți și angajați, dar și pentru flota de mașini. Întreținerea preventivă este un element cheie în spectrul reducerii cheltuielilor, pentru un manager de flotă. Întreținerea preventivă te ajută să îți menții flota eficientă, în siguranță și de încredere. Acest lucru maximizează serviciile operaționale, economisind totodată costurile și furnizând clienților servicii de calitate. 

5 mituri despre monitorizarea prin GPS: Demontate!

Publicat la: 2017-10-17 13:24:30
Miturile sunt create din povești, nu fapte. Miturile legate de monitorizarea prin GPS au apărut probabil când tehnologia a devenit operațională în 1995, dar de atunci s-au schimbat multe lucruri. Monitorizarea prin GPS e acum mai ieftină, mai puternică și extrem de versatilă. Vezi mai jos 5 mituri despre monitorizare GPS: demontate!

5 trăsături ale managerilor de flote eficienți și productivi

Publicat la: 2017-10-10 15:57:49
Ce anume îl face pe un manager de flotă să fie eficient? E un lucru evident – să poți să te descurci constant cu puține resurse. Dar aceasta este o evaluare orientată spre rezultate, pe care nu o ai întotdeauna când revizuiești un potențial nou manager pentru flota de vehicule a companiei tale.
Deci, ce trăsături ar trebui să cultivi ca să fii un manager de flotă foarte bun și eficient? 
Există o mulțime de opinii divergente, dar sunt câteva trăsături care credem că sunt valoroase la orice manager de flotă, pentru a asigura eficiența flotei tale de autovehicule.

6 Indicatori de performanță pentru rezultate mai bune

Publicat la: 2017-10-03 12:03:00
Este important pentru orice afacere să monitorizeze îndeaproape indicatorii de performanță (KPI), ca parte a procesului de management. Managerii de flote, de exemplu, pot folosi indicatori pentru a măsura performanța șoferilor, pentru a vedea cât de buni sunt aceștia. Nu ar trebui să aștepți până se produce un accident și suferi pierderi, ca să iei măsuri. Provocările cărora managerii de flote trebuie să le facă față în gestionarea angajaților mobili, fac dificilă sarcina lor de a se asigura că totul funcționează eficient. 

3 moduri prin care îți îmbunătățești afacerea cu monitorizare prin GPS

Publicat la: 2017-09-26 14:43:31
GPS-urile sau sistemele de monitorizare pot fi de diferite forme, cu o varietate mare de opțiuni, pentru a fi benefice mai multor tipuri de industrii.

Acestea te pot ajuta să monitorizezi, să administrezi și să controlezi operațiunile companiei, prin utilizarea unei combinații de hardware și software, care se pliază pe modul tău de lucru. De la pachete cu informații de bază, până la sisteme extrem de personalizabile și sisteme integrate, găsirea unui sistem bun de monitorizare pentru a-ți administra flota sau alte utilaje grele, poate fi benefică companiei tale într-o multitudine de feluri.