Dr. GPS

Monitorizare GPS pentru firmele de închirieri mașini: cum să ieși în evidență

Publicat la: 2017-12-11 11:01:28
Dacă vrei ca afacerea ta să se evidențieze de concurență, ia în considerare sistemele de monitorizare și localizare prin GPS. Aceste soluții nu te vor ajuta doar să fii cu un pas în fața concurenței, dar te vor ajuta să economisești și bani.

Ce este monitorizarea prin GPS și de ce ai nevoie de ea pentru afacerea ta? Există atât de multe funcționalități pe care aceste sisteme le au, de care majoritatea nu știu. Pentru a economisi bani, dispozitivele GPS te vor ajuta să îți monitorizezi mașinile și de asemenea, îți vor putea oferi informații despre modul în care acestea sunt conduse. 

6 moduri prin care un sistem de administrare flotă poate ajuta managerii de risc

Publicat la: 2017-11-21 15:58:48
Apelul pe care niciunul din managerii de flotă nu vrea să îl primească: una dintre mașinile companiei a fost implicată într-un accident din cauza condițiilor de vreme nefavorabile, iar șoferul nu știe exact unde se află. Stai în birou tău, la ore distanță de unde crezi că ar putea fi – ce poți să faci să îl ajuți în situația aceasta?

Ca și manager de risc, sarcina ta e să reduci răspunderea și riscurile pentru compania sau organizația pentru care lucrezi. Este, de asemenea, responsabilitatea ta să te asiguri că angajații tăi sunt în siguranță și că echipamentele sunt întreținute. Progresele în sistemele de gestionare a flotelor prin GPS te pot ajuta să atingi în mod eficace și ușor aceste obiective în fiecare zi și să îți poți ajuta angajații în caz de urgență. 

Pregătește-te pentru 2018: Actualizează-ți sistemul de management al flotei

Publicat la: 2017-11-14 16:47:46
Pe măsură ce ne pregătim să vedem 2017 în oglinda retrovizoare, acum este momentul să evaluăm eficiența gestionării operațiunilor flotei. Printre cele mai mari provocări cu care se confruntă managerii de flote se numără ineficiența, datele și analizele slabe, întreținerea preventivă inadecvată - iar lista poate continua.

Un sistem de management al flotei poate oferi afacerii tale instrumentele de care ai nevoie pentru a atinge excelența. Fomco GPS oferă clienților săi uneltele de care au nevoie pentru a îmbunătăți administrarea flotei în fiecare dintre cele cinci zone cheie: organizare, procese, tehnologie, financiar și comunicare. 

Pot sistemele de urmărire prin GPS să te ajute să economisești bani?

Publicat la: 2017-11-07 14:58:42
Administrarea unei flote de autovehicule necesită păstrarea a o mulțime de evidențe: de la vehiculele și echipamentele pe care le ai, la nevoile actuale de întreținere, la ceea ce a fost împrumutat sau se află în tranzit. Trebuie să fii atent la toate activele companiei talem, iar acest lucru poate fi obositor, mai ales dacă trebuie să răsfoiești munți de dosare și jurnale, pentru a găsi aceste informații.

Sistemele de localizare a activelor te ajută să te asiguri că poți urmări cu ușurință toate bunurile și că le utilizezi la maximul de potențial. Urmărirea prin GPS te ajută să economisești și bani, prin înregistrarea tuturor informațiilor esențiale pentru operarea flotei tale. Folosind aceste informații, vei putea stabili care este eficiența combustibilului flotei și care sunt nevoile de întreținere ale vehiculelor, menținând în același timp, șoferii concentrați pe taskurile lor.

Este monitorizarea prin GPS potrivită pentru firma ta?

Publicat la: 2017-10-31 15:07:57
Folosirea sistemelor de monitorizare prin GPS nu este limitată doar la marile corporații. De fapt, oricine are o cât de mica flotă de mașini și echipamente, pe care le folosește în scop de business, poate beneficia de aceste servicii.

De-a lungul anilor, eficiența tehnologiei de monitorizare prin GPSa crescut exponențial. Toată lumea pune mare accent pe Securitate, lucru care a condus la investiții majore și dezvoltarea masivă a sistemelor GPS. Acestea sunt acum mai ușor de instalat și de administrat.