Începe 2018 cu o gestiune corectă a operațiunilor flotei tale

În ce mod poți începe mai bine anul decât cu o rezoluție pentru a face ca afacerea sau organizația pe care o conduci să funcționeze cel mai eficient? La urma urmei, un an nou începe cu obiective noi. Ca și manager de operațiuni, probabil că ți se reamitește deseori că una din responsabilitățile tale este să te asiguri că flota de mașini este funcțională, că livrările se fac la timp și că e nevoie de modalități noi și inovatoare pentru a reduce costurile operaționale. Un sistem eficient de gestionare a flotelor vă poate ajuta să faceți totul - și mai mult.

Fie că vrei să folosești pentru prima dată un serviciu de monitorizare flotă sau vrei să îți schimbi furnizorul, alegerea acestuia și a produselor pe care le oferă este o decizie majoră, care poate avea un impact semnificativ asupra tuturor aspectelor directe și indirecte ale afacerii tale. Alegerea corectă a furnizorului și a sistemului de administrare, poate duce la creșterea eficienței operaționale, o mai bună copmunicare, o organizare mai bună, costuri operaționale reduse și o varietate de alte beneficii. Pe de altă parte, sistemul sau vânzătorul greșit poate duce la confuzie, ineficiență operațională și productivitate scăzută, împreună cu o serie de alte probleme.

Cum alegi furnizorul potrivit
Nu pare să fie greu, nu-i așa? Alegi furnizorul și sistemul potrivit pentru a obține cele mai bune rezultat. Dar care este acesta? Iată care sunt lucrurile pe care trebuie să le aibă un serviciu de gestionare a vehiculelor. Vei dori un furnizor care oferă:​
  • Software ușor de utilizat, intuitiv și care se integrează cu sisteme terțe;
  • Suport clienți de înaltă calitate, cu experiență și echipă de suport tehnic
  • Mijloacele prin care să îți îmbunătățești cunoștințele despre sistemele tale și cele mai bune practice;
  • O varietate de dispozitive de urmărire a flotei prin GPS, din care să alegi pentru a îndeplini nevoile organizației tale;
  • O reputație puternică în industrie, susținută de ani de experiență. 
Alegerea echipamentului potrivit
Fomco GPS este renumit pentru echipamentele de monitorizare prin GPS, care oferă eficiență pentru gestionarea operațiunilor flotei. Succesul se datorează, în parte, îmbunătățirilor și dezvoltărilor  continue ale dezvoltatorilor noștri. Sistemul de monitorizare prin GPS de la Fomco, îți permite să obții o personalizare mai bună a informațiilor pe care dorești să le filtrezi și este extrem de ușor de utilizat.

Unitățile de localizare și monitorizare flotă Ecomotive sunt compatibile cu sisteme terțe, precum și cu majoritatea sistemelor de operare. Sistemele Ecomotive pot îndeplini sarcini de monitorizare GPS în timp real, evidență și raport trasee, separarea traseelor serviciu-privat (necesită comutator serviciu-privat), monitorizarea combustibilului prin sondă litrometrică, monitorizarea temperaturii, monitorizare mărfii, identificarea șoferului RFID, descărcare tahograf digital de la distanță.

Cum te poate ajuta un sistem de gestionare a flotelor să îți administrezi flota?
Software-ul de gestionare a flotei, în combinație cu dispozitive de urmărire eficiente și moderne, te poate ajuta să gestionezi operațiunile flotei în multe moduri. Cel mai evident, te ajută să urmărești și să monitorizezi locațiile vehiculelor pe teren. O utilizare adesea ignorată a dispozitivelor de urmărire GPS constă în sporirea controlului asupra acelor active cu valoare ridicată atunci când sunt utilizate. Alte modalități prin care dispozitivele și software-ul pot contribui la eficientizarea operațiunilor tale sunt:
  • Furnizarea de date exacte și actualizate pentru o analiză îmbunătățită și luarea deciziilor corecte
  • Creșterea responsabilității șoferului și a operatorului
  • Monitorizarea și raportarea consumului de timp și de consum,
  • Îmbunătățirea managementului riscului și a responsabilității pentru reducerea răspunderii
  • Creșterea eficienței și eficiența costurilor prin reducerea costurilor de muncă, combustibil, întreținere pentru a îmbunătăți operațiunile organizației.

Ești gata să începi, să faci din eficiența operațională o realitate? Contactează Fomco GPS chiar astăzi, pentru mai multe informații.