Ar trebui să-ți monitorizezi întreaga flotă auto ?

De ce sa-ti monitorizezi intreaga flotaSă zicem că dețineți o flotă de vehicule sau vă aflați la conducerea unei astfel de flote de vehicule. După analize temeinice ați realizat beneficiile mari aduse de monitorizarea prin GPS și ați decis că e momentul să faceți acest pas. Cum începem investiția? De unde? Începem cu un vehicul, două, cinci sau toate? Când se implementează un sistem de monitorizare autovehicule prin gps în cadrul unei companii, mulţi directori aflați la conducere care trebuie să ia decizia, nu sunt siguri dacă ar trebui să-şi monitorizeze întreaga flotă de maşini sau să echipeze doar anumite vehicule din ea. Anumite firme cred că va fi eficient să folosească echipamentele de urmărire doar pe câteva autovehicule, cele mai folosite sau pe un anumit departament, unde ştiu că există probleme de această natură şi se urmăreşte rezolvarea lor. Problema folosirii sistemelor de urmărire prin GPS doar pe o parte din flota auto, este că vor genera profit doar pe acele câteva unităţi monitorizate. Dacă aveți o flotă de 70 de vehicule și monitorizați 10, economiile vor fi de 7 ori mai mici decât atunci când le-ați monitoriza pe toate. Dacă doriţi să investiţi în monitorizare prin gps pentru a vă reduce costurile, riscurile, dar şi pentru a creşte câştigurile sigur veţi dori să îndepliniţi aceste obiective pentru întreaga flota.

De ce să-ți monitorizezi întreaga flotă?

În momentul în care vă gândiţi dacă să extindeţi monitorizarea GPS pe toată flota, luaţi în considerare motivul pentru care v-aţi decis în primul rând să încercaţi aceste sisteme. Plecați de la cauze, de la necesitățile care v-au făcut să luați această decizie. Dacă aţi sesizat la autovehiculele dumneavoastră depăşirea vitezei, folosirea într-un mod neautorizat, pierdere de combustibil greu sau chiar imposibil de justificat, întârzieri din motive nejustificate sau alte aspecte care aduc pierderi companiei, pe un anumit departament, atunci trebuie să luaţi în considerare posibilitatea ca aceste lucruri au loc în toate departamentele, nu doar acolo unde deja le-ați identificat. Pentru a beneficia la maxim de avantajele, pentru a optimiza complet activitatea şi a beneficia la maxim de pe urma sistemelor de monitorizare prin gps, este recomandat să urmăriţi întreaga flotă.

Nu vă permiteţi echiparea cu sisteme de monitorizare pe toată flota ?
 

După ce aţi încercat primele sisteme montate deja pe primele autovehicule, veţi fi convins că această tehnologie ajută ca afacerea dumneavoastră să economisească bani şi să-şi crească productivitatea. Singurul factor care mai provoacă companiilor reţineri în legătură cu monitorizarea îl reprezintă bugetul pentru instalarea acestor sisteme. Multe companii se confruntă cu această problemă şi decid să implementeze sistemele în stagii.
Este mai bine să începi monitorizarea pe câte vehicule vă permite bugetul decât să nu aveţi monitorizare deloc: - pe măsură ce compania va înregistra câştiguri suplimentare datorate sistemelor implementate, ve-ţi putea pune deoparte pentru monitorizarea în timp a tuturor autovehiculelor. Fiți siguri că acest lucru se va întâmpla și veți avea dovada că nu ați făcut o cheltuială inutilă, ci o investiție, iar după ce aceasta se va amortiza, ea va continua să funcționeze aducându-vă profit.

 
Trebuie să folosiţi softul de monitorizare prin gps!
 

Cel mai important lucru odată ce va decideţi să începeţi monitorizarea maşinilor dumneavoastră este folosirea softului de monitorizare, cel prin care veți culege roadele investiției. Pentru a beneficia de întoarcerea investiţiei trebuie urmărite rapoartele şi alertele generate de sistemele de monitorizare. Da-ti click pentru a incerca un Demo de Monitorizare Flota.