Monitorizarea prin GPS a utilajelor din construcții

O companie cu activitate preponderent în domeniul contrucțiilor poate să se confrunte cu o serie de probleme logistice pe care cu un sistem performant de monitorizare flotă poate să le administreze fără a se deplasa la fața locului. Sistemul de monitorizare flotă FomcoGPS asigură un control permanent și în timp real al activitații de asigurare a frontului de lucru și de aprovizionare din timp cu materiale de construcții necesare pe diferite șantiere.

Monitorizarea prin GPS a utilajelor de construcții poate ajuta companiile de construcții în câteva moduri, cum ar fi de exemplu cele de mai jos.



Reducerea consumului de combustibil
Fiecare bănuț contează într-o afacere din domeniul construcțiilor. Deși, poate combustibilul nu e cea mai mare cheltuială cu care vă confruntați, sunt șanse ca această cheltuială să fie destul de mare, astfel încât economia să fie substanțială și să nu treacă neobservată. Doar gândiți-vă la combustibilul folosit de către compania dvs. pentru deplasările de la un șantier la altul sau la cel utilizat de către utilajele grele. Monitorizarea rutelor prin GPS vă poate ajuta să gasiți cele mai scurte trasee, cele mai eficiente din punct de vedere al consumului de carburant, iar în acest timp vă ajută să evitați blocajele din trafic unde se pierde și combustibil.

Reduceți costurile cu flota
O altă caracteristică importantă a unui sistem bun de monitorizare prin GPS, este că acesta vă poate ajuta să reduceți costurile legate de mentenanța utilajelor din flotă.  Firmele de construcții au, de obicei, multe piese în mișcare, la care trebuie ținută evidența.

Sistemul de monitorizare prin GPS poate monitoriza kilometri parcurși, pentru a vă informa când este nevoie de service și reparații preventive. E un alt detaliu de care nu v-a mai trebui să vă faceți griji. Mentenanța preventivă vă poate ajuta să economisiți pe termen lung. 

Aceasta vă poate ajuta chiar să prelungiți durata de viață a mașinilor și a utilajelor grele din flota dvs., iar acest lucru vă va ajuta să economisiți chiar mai mulți bani pentru afacerea dvs.
Monitorizați utilizarea mașinilor de firmă în scop personal

Mașinile de firmă sunt destinate utilizării la locul de muncă și nu în scop personal. Angajații dvs, care folosesc mașinile în scop personal, nu numai că prezintă probleme semnificative din punct de vedere al asigurării, dar aceștia vă pot cauza probleme fiscale costisitoare.

Monitorizarea utilizării de către angajați a vehiculelor le va transmite acestora că luați problema în serios, ceea ce reduce semnificativ această problemă. De asemenea, veți putea afla care din angajații dvs. nu respectă regulile de utilizare a mașinilor de firmă, în ciuda faptului că acestea sunt monitorizate, astfel veți putea lua măsurile necesare.

Recuperați rapid utilaje și echipamente furate
Firmele de construcții au foarte multe echipamente scumpe, care pot fi attractive pentru hoți. Monitorizarea acestora prin GPS facilitează recuperarea acestora în caz de furt, astfel încât să nu pierdeți timp prețios.

Un alt beneficiu este că multe companii de asigurări apreciază efortul depus de către proprietarii firmelor de construcții pentru a-și proteja bunurile și îi recompensează cu prime de asigurare mai mici. E cu siguranță un câștig pentru dvs.!

Afacerea dvs din domeniul construcțiilor are foarte multe detalii care trebuie supervizate zilnic. Lăsați monitorizarea prin GPS să vă ajute cel puțin cu o parte din ele, astfel încât dvs. să vă puteți concentra pe aspecte mai profitabile ale afacerii.

Din experiența noastră rezultă că, după două-trei luni de la utilizarea sistemelor de monitorizare a utilajelor de constructie și localizare GPS pe mașinile și utilajele instalate, se amortizează valoarea echipamentelor, prin eliminarea consumurilor excesive și folosirea eficientă a acestora. 

FomcoGPS vă poate oferi pentru utilaje și mijloace de transport următoarele:
  • Localizare și monitorizare GPS
  • Evidenţă şi raport trasee
  • Monitorizare combustibil prin sondă litrometrică
  • Monitorizare temperatură (opţional)
  • Buton Privat (opţional)
  • Intrări analogice-digitale (opţional)
  • Acţionări (basculări, încărcări-descărcări)
  • Timpi de lucru 

Sunteți proprietarul unei afaceri în domeniul construcțiilor? Contactați-ne chiar astăzi pentru a afla mai multe detalii despre monitorizarea prin GPS la numărul: 0774 618 106.