Monitorizarea GPS pentru sectorul Servicii

Monitorizarea GPS pentru sectorul ServiciiDacă activați în domeniul serviciilor, atunci e aproape sigur că aveți o flotă, de dimensiuni mici, medii sau mari, de vehicule care vă ajută să livrați produse sau servicii acolo unde e nevoie de ele. De altfel, nu are prea mare importanță dacă afacerea dumneavoastră este asociată cu oferirea unui serviciu sau livrarea unor produse către clienți, chiar nu contează, deoarece urmărirea prin GPS are calitatea de a se potrivi cu ambele. Aceste dispozitive care au revoluționat și revoluționează în continuare piața gestionării flotelor de vehicule (de la cele mai mici, până la cele mai mari, de cele mai diferite feluri) câștigă încrederea tot mai multor manageri de flote pentru că oferă modalități simple prin care vă fac clienții mulțumiți. Mai mult, îi fac să aibă încredere în dumneavoastră, cresc astfel odată cu dvs. și se vor baza pe afacerea dvs. și în viitor. Vă vom arăta exact la ceea ce ne referim.
 
Companiile de servicii din industrie: În această situație cu siguranță toți clienții dumneavoastră vor aștepta sosirea cât mai rapidă a șoferilor dumneavoastră. Obiectivul principal al tău ar trebui sa fie timpul de așteptare cât mai scurt. Dacă acest lucru va sună cunoscut, atunci echipa ta de dispeceri ar trebui sa folosească soft-ul de monitorizare prin GPS în avantajul lor pentru a planifica șoferilor cele mai bune rute, care se pot schimba constant în funcție de orele de vârf ale traficului sau eventualele evenimente rutiere care pot apărea oricând. Acest lucru se poate realiza prin urmărirea șoferilor care sunt în zonă, iar astfel se pot transmite instrucțiuni în timp real pentru evitarea blocajelor din trafic, pentru alegerea celei mai rapide sau pentru alegerea celei mai scurte rute.
 
Companiile care efectuează livrări: Atunci când principalul obiectiv al afacerii dumneavoastră este de a livra produse clienților, bineînțeles că ora de sosire este extrem de importantă pentru ei. Concurența în domeniul livrărilor este din ce în ce mai mare, așa că e firesc să-și dorească fiecare jucător de pe piață să fie cel mai rapid. Indiferent că se livrează persoanelor fizice sau companiilor, fiecare dorește sau are nevoie de produsul comandat în cel mai scurt timp posibil.
 
Deși timpul nu poate fi interpretat ca o variabilă concreta (economică), în cadrul firmelor din sectorul transporturilor, în mod categoric timpul înseamnă bani din mai multe puncte de vedere. Afacerea flotei nu ar exista fără clienții dvs. așa că de ce să nu vă asigurați că aceștia sunt fericiți. Monitorizarea prin gps reprezintă o modalitate puternică de a câștiga avantaj față de concurență și de a primi recomandări. Puteți începe să vedeți diferența chiar din primele săptămâni după instalare. Veți vedea optimizările timpilor de livrare cu ochii dvs., în același timp în care veți observa și scăderea costurilor de operare, prin economiile care se vor face la costurile privind achiziția de carburanți.