Fiți Proactivi cu Dispozitivele de Monitorizare Marfă

Fiți Proactivi cu Dispozitivele de Monitorizare MarfăÎn interiorul locuințelor noastre, avem bunuri cu valoare sentimentală sau materială mare, la care ținem și de care n-am vrea niciodată să ne despărțim. Pentru asta ne securizăm locuința, poate montăm chiar sisteme performante de alarmă sau supraveghere. Dorim să fim în siguranță! Ei bine, același lucru se întâmplă și cu proprietarii, managerii sau chiar angajații companiilor, dacă facem acum o paralelă cu bunurile companiei în care activăm. Diferența este însă aceea că protejarea bunurilor companiei nu este întotdeauna la fel de ușoară. De la camioane, la remorci și containere, companiile au nenumărate bunuri care au nevoie să fie monitorizare cu atenție zi de zi. Cu toate acestea, a urmării bunurile este mai ușor de zis decât de făcut. Nu numai că acestea pot fi trimise departe de biroul central, dar ca manager de flotă auto, știm că nu dispuneți de suficient timp pentru a le monitoriza. Mai rău, există tot timpul și riscul furturilor, mai ales pentru bunuri mici de valoare mare. Spre deosebire de acasă, unde toate bunurile pot fi ținute grupat sub cheie, aici lucrurile se complică, iar uneori ele sunt răspândite pe zeci, sute sau mii de kilometri pătrați. Nu mai există nici o yală sau o cameră video care să le țină pe toate în siguranță.


Din fericire, există o modalitate de a gestiona și proteja activele din domeniu în mod proactiv, fără a fi nevoie să părăsiți biroul, din fața oricărui calculator cu acces la internet. Soluția vine de la sistemele de monitorizare marfă prin GPS.
 

Protejarea bunurilor împotriva furturilor

Urmărirea prin sistemele tot mai avansate de geolocație GPS a bunurilor poate fi extrem de importantă pentru a descuraja și combate tentativele de furt pe care compania dumneavoastră le poate întâmpina. Cu sistemele de monitorizare marfă, puteți identifica locația exactă a unui furt în doar câteva secunde. Transmițând mai departe informația organelor abilitate, acest lucru crește semnificativ șansele ca autoritățile să prindă hoții și să recupereze bunurile intacte.
Prin sistemul de monitorizare marfă Fomco este ușor de urmărit chiar și încărcătura la vrac, datorită senzorilor, care înregistrează presiunea de pe axe sau bascularea și vă transmit aceste informații dvs.


Avantajele folosirii sistemului de monitorizare marfă:
  • Poate trimite semnal la fiecare deschidere de ușă.
  • Indică dacă platforma de încărcare este deschisă un anumit timp sau dacă este deschisă în mers.
  • Dacă platforma este deschisă în alte locații decat cele incluse în program.

Unul din cele mai importante aspecte ale folosirii sistemelor GPS pentru protejarea mărfii este că informațiile sunt trimise mult mai repede decât în cazul unui raport manual. Aveți informații în timp real, iar asta poate face diferența dintre a recupera sau nu eventuale prejudicii sau de a preîntâmpina sau nu anumite evenimente nedorite. Mai mult de atât, dispozitivele de monitorizare prin gps nu mint.
Cu viteza și acuratețea datelor GPS, poți lua măsuri proactive de controlare a bunurilor de pe teren, care conduc la o eficiență și eficacitate mărită. Iar asta, în final, se traduce în profit mai mare pentru compania dvs.