Deschide ușa posibilităților prin accesorii GPS

Deschide ușa posibilităților prin accesorii GPSSă zicem că acum ceva vreme v-ați cumpărat un calculator. L-ați folosit un an, doi, poate chiar mai mult. Răspunde la toate nevole dumneavoastră. Până într-o zi, când partenerul dumneavoastră de afaceri din străinătate ar dori să intre într-o video-conferință cu dumneavoastră prin Skype. Dar calculatorul dumneavoastră de tip desktop nu are microfon sau webcam care să vă permită conferința. Ei bine, iată cum niște banale accesorii de câteva zeci sau sute de lei pot face diferența în utilizarea unui echipament valoros, cum este un calculator performant.

Suntem siguri că ați avut cazuri în care v-ați  fi dorit să aveți doar o informație în plus pentru a găsi răspunsul la o problemă apărută.
Întrebări precum:
  1. Când s-a deschis rezervorul mașinii?
  2. Care dintre șoferi a fost la volan?
  3. Câți kilometri  au fost parcurși de către conducătorul auto în scop privat?
  4. La ce temperatură a fost păstrată marfa în timpul transportului?
  5. Când și-a început activitatea șoferul și care a fost durata pentru finalizarea acesteia?
De multe ori acest răspuns este foarte ușor de aflat, prin montarea unui dispozitiv suplimentar la GPS.

Soluțiile acestor întrebări:
TankCap cu alarmă în cabină
TankCap este un produs robust, care îngreunează accesul în caz de sustragere de combustibil.
Senzorul capacului sesizează orice deschidere/închidere a rezervorului.
La deschiderea rezervorului, senzorul va transmite o alertă SMS utilizatorului.
În timpul somnului, șoferul este alertat de sistem, atenționându-l de începutul sustragerii de combustibil.

Butonul privat
Avem posibilitatea de a monta un întrerupător prin care conducătorul auto poate semnala și delimita ca atare perioada de condus în scop productiv, de cea pe care o desfășoară în scop privat dacă ea a fost autorizată de conducerea companiei.

RFID
Vă ajută să identificați șoferul auto care a condus într-o perioadă anume de timp care vă interesează. Astfel, în cazul unei probleme apărute, cum ar fi o amendă contravențională, nu veți avea dubii referitoare la cine a săvârșit încălcarea regulilor de circulație. În plus, veți avea și un pontaj al șoferilo care folosesc același autovehicul, astfel că scăpați de o sarcină suplimentară.


Senzor de temperatură
Este ideal montajul acestora în remorci sau autoutilitare frigorifice care transportă marfă perisabilă, medicamente sau orice altă marfă care necesită o temperatură constantă pe întreaga durată a transportului pentru a fi siguri că transportul ajunge în stare perfectă la destinație. 

Conectarea la alte funcții ale autovehiculului
Este ideală pentru autovehiculele cu funcții speciale care pot fi monitorizate. În această categorie pot fi enumerate betonierele, macaralele, autobasculante, etc.
Sistemele de localizare și monitorizare prin GPS oferite de către Fomco GPS dau un răspuns acestor întrebări. Mai mult, oferă soluții pentru reducerea consumului de combustibil, transportul în deplină siguranță și o imagine clară asupra activității șoferilor.