Cum funcționează sistemul de monitorizare prin GPS pentru gestionarea unei flote

Beneficiile utilizării unui sistem de urmărire GPS eficient și fiabil pentru gestionarea flotei tale sunt de neegalat. Pe lângă faptul că te ajută să crești productivitatea printr-o eficiență îmbunătățită, un sistem de management al flotelor prin GPS poate, de asemenea, să îți ajute organizația să sporească vizibilitatea și trasabilitatea vehiculelor și a altor bunuri valoroase. De asemenea, te poate ajuta să identifici orice ineficiență sau riscuri și să le adresezi rapid înainte de a deveni probleme majore.

Deci, cum funcționează toate acestea? Și voi putea să folosesc sistemul ușor, fără bătaie de cap?

Tehnologia din spatele soluției de monitorizare prin GPS

Sistemul de monitorizare Fomco GPS


Ce înseamnă monitorizare prin GPS?
Prin monitorizare GPS poți urmări în timp real autovehiculele, poți verifica traseele lor, ai o perspectivă exactă asupra flotei și ai date exacte despre poziţia autovehiculului monitorizat. Societăţile care utilizează sisteme de monitorizare GPS economisesc  anual sume de bani semnificative. Sistemul de monitorizare flotă FomcoGPS oferă, pentru numeroase companii, urmărire în timp real a poziției autovehiculelor, a consumului de combustibil, a traseelor și activităților.

Prin integrarea tehnologiei GPS, a telematicii și a software-ului dinamic, un sistem eficient de management al flotei îți va oferi o privire detaliată asupra:
  • modului în care performează vehiculele tale;
  • modului în care se comportă șoferii tăi și cum manipulează echipamentul pe teren; și
  • cât de eficient funcționează mașinile tale și activele umane zilnic.
Deși pare că folosirea unui sistem atât de puternic, e un proces complicat, de fapt, e chiar opusul.

Urmărești mai mult decât locații
Procesul începe prin instalarea unui dispozitiv de urmărire GPS în fiecare vehicul din flotă, pe care dorești să îl monitorizezi. Această unitate îți permite să urmărești locația vehiculului, precum și să monitorizezi multe alte aspecte ale performanței sale globale, inclusiv:
  • Utilizarea combustibilului
  • Activitatea motorului și timpul de repaus
  • Kilometrajul vehiculului
  • Planificarea întreținerii
  • Nivele de lichid
  • Temperatura încărcăturii
Mai mult, acest sistem dinamic, îți permite să monitorizezi comportamentul și eficiența conducătorilor auto. Tipurile de date legate de conducător auto pe care le poți supraveghea cu ajutorul software-ului de gestionare a flotelor și a dispozitivelor de urmărire includ:
  • Frânarea puternică
  • Viteza de deplasare și mișcările
  • Accelerarea și decelerarea rapidă
  • Vitezele de deplasare
  • RPM-urile
Prin utilizarea unei rețele wireless securizate, toate unitățile vor trimite datele despre performanța vehiculului către FomcoGPS, prin intermediul serviciului de monitorizare externalizată. Acest lucru ne va permite să facem îmbunătățiri sistemelor noastre pentru a răspunde mai bine nevoilor tale.

Soluția inteligentă pentru managementul flotei tale!

Suntem conștienți că managerii de flote au o varietate de nevoi atunci când vine vorba de urmărirea vehiculelor și a altor bunuri valoroase. Ca atare, dispozitivele noastre GPS de urmărire variază în funcție de capacități, opțiuni de alimentare și dimensiuni pentru a satisface nevoile tale de gestionare a flotei.

FomcoGPS oferă servicii și echipamente de monitorizare flotă, pentru vehicule de diferite tipuri şi mărimi, capabil să măsoare şi să furnizeze informaţii în timp real privind vehiculul şi activităţile şoferului prin reţeaua GSM/GPRS utilizând localizare prin GPS.

Aplicaţia noastră Web procesează, analizează şi filtrează datele adunate într-un raport complet cu evenimente; oferă posibilitatea deciziilor informate şi corecte chiar şi cu resurse limitate al sistemului de monitorizare GPS.

Acces ușor și convenabil oriunde te-ai afla

Indiferent dacă ești  pe teren sau la birou, poți rămâne conectat, indiferent de locația ta. De la orice computer sau dispozitiv mobil conectat la internet, un manager de flotă se poate conecta la contul FomcoGPS printr-o aplicație securizată pentru a:
  • Vizualiza traseele și locațiile vehiculelor
  • Vedea sau seta alerte automate
  • Monitoriza comportamentul  fiecărui conducător auto individual
  • Determina cine utilizează un anumit activ și când
Un sistem accesibil, intuitiv și ușor de utilizat

Unele sisteme de management al flotelor prin GPS sunt greoaie și dificil de utilizat. Abordarea FomcoGPS pentru soluțiile de urmărire GPS pentru gestionarea flotei implică eliminarea complicațiilor inutile prin furnizarea unei platforme simple și ușor de utilizat. Furnizăm managerilor de flote instruire, suport și o multitudine de instrumente de care au nevoie pentru a îmbunătăți imediat eficiența globală a companiei  pentru care lucrează.

Compania noastră furnizează în acest domeniu, de monitorizare flotă auto prin GPS, printre cele mai sofisticate și profesionale aparate. Având experiență de aproape zece ani în domeniu, inginerii împreună cu dezvoltatorii experimentați, au creat un sistem care acoperă aproape toate nevoile pieței și este în continuă dezvoltare.

Soluția noastră de gestionare a flotelor GPS îți va permite să faci îmbunătățiri semnificative în cadrul organizației tale rapid și eficient. Pentru mai multe detalii ne poți contacta aici