Controleaza Eficienta, siguranta si consumul de combustibil prin monitorizare gps

Controleaza-Eficienta,-siguranta-si-consumul-de-combustibilOrice companie de pe piață are ca scop final obținerea de profit. Pentru a-și atinge acest scop, optimizarea costurilor de funcționare trebuie să fie constant o prioritate. Simplu de zis, dar cum se face asta? Nu există o rețetă unică aplicabilă peste tot, însă sunt măsuri universale ce pot fi luate, chiar dacă se adaptează și personalizează la specificul fiecărei companii. De pildă, toate companiile de construcţii trebuie să fie în stare să urmărească şi să gestioneze echipamentele în care au investit sume de regulă foarte mari, fără să compromită securitatea şi eficiența acestora, pentru că sunt cele care generează profit. Împreună cu pierderile şi chiar echipamentele furate, folosirea greşită a vehiculelor companiei reprezintă pierdere de timp şi poate afecta negativ productivitatea companiei.
Prin implementarea unui sistem de monitorizare prin gps, companiile se pot ocupa şi pot preveni probleme legate de securitatea unor bunuri, inclusiv pot urmări și monitoriza constant comportamentul şoferului, precum şi utilizarea normală sau greşită a vehiculelor.
Ajutând companiile prin monitorizarea utilajelor simplifică comunicarea şi monitorizarea legat de utilizarea acestora. Mai mult, companiile care implementează un asemnea sistem de monitorizare vor vedea cu siguranţă un impact pozitiv din punct de vedere al productivităţii, al duratei de viaţă a utilajelor datorită utilizării în condiţii optime, şi mai mai mult că sigur, un consum de combustibil redus prin evitarea utilizării inutile a acestora. Toate se traduc într-un final în costuri mai reduse de operare, deci un plus de valoare în activitate.

Tu ști unde se afla vehiculul tău acum ?

În lipsa unei monitorizare prin gps a vehiculelor din flota, întâmpinăm cazuri precum: vehiculul a fost folosit pentru deplasări în scopuri personale fără știința angajatorului, angajatul a mers seara acasă cu vehiculul și l-a parcat într-o zonă nesigură, angajatul a folosit vehiculul pentru lucrări personale uneori chiar impropriu, precum şi alte cazuri asemănătoare. Prin monitorizare gps, cazurile de acest tip sunt eliminate treptat și devin inexistente, compania creşte productivitatea angajaţilor, reduce costurile de combustibil și de întreținere a vehiculelor şi poate beneficia chiar şi economii din partea asiguratorului.
Pentru o comapanie de închirieri vehicule şi utilaje, monitorizarea este obligatorie pentru a putea genera o factură precisă pe timpul în care acestea au fost folosite, sau puteţi urmării dacă sunt folosite conform normelor de siguranţă în ceea ce va priveşte vehiculul. Iar eventualele neînțelegeri cu clienți se înțelege de la sine că devin mult mai ușor de soluționat.
Firmele de construcţii folosesc monitorizarea pentru a elimina sustragerile de combustibil şi lăsatul utilajelor pornite la relanti fără a fi nevoie. De asemenea, în funcţie de mărimea flotei deţinute, se va ştii cu siguranţă fiecare vehicul monitorizat unde se află cu exactitate, dacă se lucrează cu acesta şi câte ore s-au lucrat în ziua respectivă.
Alegerea companiei care se ocupă de instalarea şi monitorizare vehiculelor este la fel de importantă precum alegerea platformei de monitorizare în sine. Cel mai important lucru care îl dorim atunci când alegem să utilizăm aceste resurse, este exactitatea. Aveţi nevoie de o companie care îşi produce singură dispozitivele şi softul, ceea ce elimina incompatibilitatea dintre aceste.
Folosind soluţii de urmărire a flotelor automatizaţi procesele manuale ale afacerii dumneavoastră, vă ajută să economisiţi timp şi bani, în timp ce îmbunătăţeşte experienţa cu clienţii dumneavoastră.