Pregătește-te pentru 2018: Actualizează-ți sistemul de management al flotei

Pe măsură ce ne pregătim să vedem 2017 în oglinda retrovizoare, acum este momentul să evaluăm eficiența gestionării operațiunilor flotei. Printre cele mai mari provocări cu care se confruntă managerii de flote se numără ineficiența, datele și analizele slabe, întreținerea preventivă inadecvată - iar lista poate continua.

Un sistem de management al flotei poate oferi afacerii tale instrumentele de care are nevoie pentru a atinge excelența. Fomco GPS oferă clienților săi uneltele de care au nevoie pentru a îmbunătăți administrarea flotei în fiecare dintre cele cinci zone cheie: organizare, procese, tehnologie, financiar și comunicare.

1: Organizare
Coordonarea este cea mai bună realizare pe care o poți obține în ceea ce privește resursele și activele disponibile. Un sistem de management al flotei te ajută să coordonezi eficient sute de mii de piese în mișcare, zilnic. De asemenea, ajută la îmbunătățirea moralului angajaților tăi, siguranța și productivitatea acestora, astfel încât șoferii și operatorii buni să devină excelenți.

2: Procese
Prin implementarea proceselor standardizate, poți crea și aplica aceste standarde în fiecare aspect al afacerii tale și te asiguri că toată lumea se află pe aceeași lungime de undă. Creează un sentiment de uniformitate în rândul cunoștințelor, practicilor și așteptărilor angajatului, promovând astfel siguranța, eficiența și coerența operațiunilor, indiferent de zona geografică.

3: Tehnologie
În multe moduri, monitorizarea prin GPS a devenit sinonimă cu gestionarea flotei. Este echivalentă cu un program de asigurare al calității pentru flota ta de vehicule.
Afacerile moderne pot atinge excelența operațională printr-o combinație între utilizarea dispozitivelor de urmărire GPS și software-ul de gestionare al flotelor pentru a monitoriza practic toate aspectele afacerii lor. Datele colectate și raportate prin dispozitivele GPS permit managerilor de flote să-și sporească eficiența prin îmbunătățirea fiabilității operațiunilor pe care le coordonează.

Software-ul de monitorizare oferit de Fomco GPS
Folosind software-ul nostrum de monitorizare prin GPS, poți urmări istoricul vehiculelor și ultimele poziții ale acestora, poți stabili programe de întreținere, să obții informații cu privire la șoferii și bunurile tale și să generezi rapoarte pentru un singur vehicul sau pentru întreaga flotă.

Tipurile de rapoarte care pot fi generate diferă în funcție de dispozitivul de monitorizare instalat pe fiecare vehicul și pot include date despre performanța șoferului, orele de funcționare ale motorului, consumul de combustibil, timpul de ralanti, viteza, opririle și multe altele.

4: Comunicare
Comunicarea eficientă este o componentă principală a oricărei afaceri de succes. Putând comunica cu șoferii tăi, în timp real, pentru a le trimite actualizări importante, pe măsură ce se întâmplă, sau pentru a corecta comportamente ineficiente sau negative, te ajută să îți îmbunătățești afacerea și să îți îndeplinești obiectivele. Folosind soluții de administrare a flotei și instrumente de urmărire prin GPS, poți să îți monitorizezi echipamentele în teren și să comunici cu membri echipei tale ori de câte ori este nevoie.

5: Financiar
Înțelegerea rezultatelor financiare ale companiei tale este critică pentru ca aceasta să obțină, nu doar excelența în operațiuni, dar și ca afacerea ta să fie mereu cu un pas înaintea competiției. Soluțiile de monitorizare prin GPS a flotelor îți permit să obții cea mai bună rentabilitate a investiției (ROI). Prin ajutorul pe care ți-l acordă la urmărirea și executarea programelor stabilite, la prevenirea furtului de combustibil, la optimizarea rutelor pentru a minimiza timpul pierdut, sistemele de urmărire prin GPS îți pot ajuta compania să își îmbunătățească perfomanța financiară și să îți crească poziția în domeniul tău de activitate.

Dacă ești pregătit să îți actualizezi sistemul de gestionare al operațiunilor flotei, la unul care te va ajuta să obții excelența operațională, atunci ai nevoie de soluția de management a flotei de la Fomco GPS.